La col·leció d'art municipal incorpora tres obres de l'artista Patrizia Lohan


  • Comparteix:

Una de les obres de l'artista alemanya Patrizia Lohan / Font: Canals-Galeria d'Art

Una de les obres de l'artista alemanya Patrizia Lohan / Font: Canals-Galeria d'Art

L'artista Patrizia Lohan, resident a Sant Cugat, dona a la col·lecció d'art municipal tres de les seves obres, valorades en 4.760 euros. Les seves obres pretenen revelar el seu afany per assolir un llenguatge propi a través de resoldre la tensió constant d'elemets contradictoris. L'artista exposa fins el 30 de setembre la sèrie 'Geometries' a Canals-Galeria d'Art.

Patrizia Lohan és alemanya, però fa més de 25 anys que resideix a Sant Cugat. És per això que ha volgut donar tres de les seves obres a les col·lecions municipals d'art del consistori, valorades en 4.760 euros. L'artista ha estat definida pel galersita santcugatenc Josep Maria Canals com una de les creadores de l'avantguarda de la ciutat.

Lohan elabora una obra amb figures geomètriques sobre fons blanc, inscrites en quadrats blancs, distribuïdes en l'espai i que constitueixen assajos experimentals, on s'hi troba el joc i l'ordre. El suport, sempre blanc, té la voluntat de centrar el contingut, evitar la dispersió i ordenar els elements com en un full de paper.

Lohan exposa fins el 30 de setembre la sèrie 'Geometries' a Canals-Galeria d'Art.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.