Canals Galeria d'Art és la única galeria santcugatenca al 'Talking Galleries'


  • Comparteix:

L'edició d'enguany vol traçar el camí del futur de l'art / Font: Talkinggalleries.com

L'edició d'enguany vol traçar el camí del futur de l'art / Font: Talkinggalleries.com

La Canals Galeria d'Art participarà en la segona edició de 'Talking Galleries' (TG), una trobada internacional de professionals del món de l'art, com directors de galeries i museus, on es fan debats, col·loquis i conferències sobre temes relacionats amb aquesta disciplina. L'edició d'enguany tindrà lloc els dies 11 i 12 de novembre al Museu d'Art Contemporani de Barcelona, MACBA. L'objectiu d'aquesta trobada és compartir coneixement i dibuixar les estratègies del futur del món de l'art.

Barcelona tornarà a acollir la 'Talking Galleries', una trobada internacional de professionals de l'art on es fan debats, col·loquis i conferències de temes generals i relacionats amb l'àmbit artístic. Com a segell santcugatenc anirà Canals Galeria d'Art, l'única galeria de la ciutat que estarà present en l'edició d'enguany. A la primera edició de la trobada, el 2011, també va ser l'única galeria de la ciutat que hi va anar, segons ha informat el seu director, Josep Canals.

A la 'Talking Galleries' assisteixen professionals de l'art, entre els quals es poden trobar directors de galeries, de museus i artistes de totes les parts del món. Canals explica a Cugat.cat la importància de participar en la segona edició d'aquesta trobada, ja que permet tenir una visió global de com va el món de l'art i el de l'artista.

Josep Canals

La primera edició va ser gratificant perquè van venir destacades personalitats del món de l'art. El debat va ser interessant i va donar una visió global de com va el mercat de l'art i els artistes.


El director de Canals Galeria d'art també s'ha mostrat esperançat que tot i la crisi econòmica, l'edició d'enguany sigui profitosa.

El lema de l'edició d'enguany de la 'Talking Galleries' és 'On estem ara', i té l'objectiu de compartir coneixements i traçar el camí del futur del món de l'art.

Josep Canals també ha expressat que li agradaria que més galeries de la ciutat assistissin a la trobada, ja que s'imbolitzaria que la ciutat aposta per l'art i el té en consideració.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.