CiU demana a Montserrat Turu que compleixi el pacte de govern a l'EMD i signi el decret de delegació de competències


  • Comparteix:

El grup municipal de CiU ha denunciat aquest dimecres el col·lapse administratiu que pateix Valldoreix perquè la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, encara no ha delegat les competències als vocals. CiU demana a Turu que compleixi el pacte de govern signat fa quatre mesos i assegura que si la delegació no es produeix entraran en converses amb la resta de partits per trobar la manera de desbloquejar la situació.

CiU i la plataforma Actuem per Valldoreix entenen que el pacte de govern de l'EMD de Valldoreix signat fa quatre mesos i mig implica una cessió de competències als vocals que encara no s'ha produït, una situació que segons la federació genera un bloqueig de l'administració.

El co-president de CiU a Sant Cugat, Ramon Bonastre, ha explicat en roda de premsa aquest dimecres quin és, segons el seu partit, l'esperit del pacte de govern de l'EMD.

Ramon Bonastre

La primera idea era de consens i la segona d'autonomia de les dues forces que hi ha al govern. Una autonomia que, entenem, comporta capacitat de signatura per part dels vocals.


La portaveu del grup CiU-Actuem per Valldoreix i vocal de l'EMD, Àngels Solé, explica que Montserrat Turu no ha signat el decret de delegació de competències, que segons afirma, se sobreentén en tot pacte de govern.

Àngels Solé

Montserrat Turu no ha signat el decret de delegació de competències. Evidentment en el pacte això no surt, ja que aquestes són coses que se sobreentenen.


CiU ha explicat que esperen resoldre la situació mitjançant el diàleg, però que si el desbloqueig no es produeix entraran en converses amb els altres grups polítics de la candidatura de Montserrat Turu per buscar altres solucions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.