El PSC critica el vot negatiu de CiU a la proposta en contra de l'abocador de Can Fatjó


  • Comparteix:

Imatge de la zona de Can Fatjó dels Aurons

Imatge de la zona de Can Fatjó dels Aurons

El PSC critica el vot de CiU al Parlament, que rebutja la proposta en contra de l'abocador de residus de Can Fatjó dels Aurons. Els socialistes diuen que CiU 'prioritza els interessos de partit i privats per sobre dels ciutadans' i demana al conseller de Territori i Sostenibilitat, el santcugatenc Lluís Recoder, que faci públic el mapa d'abocadors de residus amb el qual s'està treballant.

La comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament ha aprovat per vot ponderat la proposta en contra de l'abocador de residus de Can Fatjó dels Aurons presentada pel PP i esmenada per ERC. Durant la votació, però, CiU s'ha posicionat en contra de la proposta al·legant que decidir la ubicació d'aquestes instal·lacions pertoca al govern en consens amb el territori.

Segons el PSC, aquest fet demostra que l'opinió dels nacionalistes canvia quan acaba la campanya electoral i posa en evidència que les declaracions de Conesa abans dels comicis 'eren un brindis al sol'. Els socialistes també critiquen la manera de funcionar del govern municipal, que consideren que 'fa d'escolanet del govern de Mas'. A més, la formació subratlla que 's'amaguen accions del govern que afecten negativament el municipi' i que 'es prioritzen els interessos de partits i privats per sobre dels ciutadans'.

El portaveu de la formació, Ferran Villaseñor, explica la reacció dels socialistes en conèixer el vot de CiU.

Ferran Villaseñor

Estem esmaperduts. L'Ajuntament es va manifestar en contra. És un gir en la manera de fer de CiU.





En paral·lel, el PSC ha reiterat el seu suport a la plataforma contra l'abocador de deixalles a Can Fatjó dels Aurons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.