Un grup de treball estudiarà el canvi d'ubicació de la parada central de taxis


  • Comparteix:

Moment del consell

Moment del consell

El consell de barri del Centre-Oest ha aprovat la creació d'un equip de treball que valori la possibilitat de reubicar la parada central de taxis, situada actualment al carrer de l'Andana. Aquesta decisió parteix d'una proposta del PSC que recull el malestar de veïns, comerços i els mateixos taxistes. La comissió estarà formada per tècnics del consistori i les parts implicades.

Des de la remodelació de la plaça de Lluís Millet, la parada central de taxis de la ciutat està situada al carrer de l'Andana, just a l'altra banda de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

El vocal socialista a aquest consell, David Gutiérrez, exposa la necessitat de reubicar aquesta parada.

David Gutiérrez

Ens replantegem la ubicació. Mentre no sigui possible, hauríem de millorar l'actual. Hem de guanyar en visibilitat i accessibilitat.


La proposta socialista es fa ressò de les queixes de l'Associació de Veïns del Centre-Estació, la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat, comerços locals, l'associació Camina i els treballadors del sector del taxi.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Un ex càrrec de confiança de l'ajuntament m'explicava una vegada que crear un grup de treball vol dir que no es té intenció de fer-ho.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 26/mai/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.