Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat del Coneixement


  • Comparteix:

El fins ara tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia, Jordi Puigneró, assumeix la direcció general de Telecomunicacions i Societat del Coneixement de la Generalitat en substitució de Carles Flamerich. Puigneró continuarà a l'equip de govern municipal fins al final del mandat, però amb menys responsabilitats.

Llicenciat en Enginyeria Superior Informàtica per la Universitat de Surrey a Anglaterra, Puigneró va exercir professionalment com a consultor informàtic i de noves tecnologies a Deutsche Bank entre els anys 1997 i 2000 i a IBM del 2000 al 2003.

En una entrevista a Cugat.cat poc després d'oficialitzar-se el seu nomenament, Puigneró ha posat de relleu la importància que tindrà l'àmbit de les telecomunicacions de cara al futur del país. Segons ha dit, aquest sector s'ha de tractar com una 'estructura d'estat' ja que genera progrés i benestar.

Jordi Puigneró

Les telecomunicacions seran estructures d'estat estratègiques. Són infraestructures que generen progrés i benestar.


El salt de Jordi Puigneró a la política professional va arribar com a cap de gabinet de l'alcalde Lluís Recoder, al 2003. Al 2005, va passar a ser regidor de Relacions Institucionals, Participació i Civisme en substitució del desaparegut Jaume Tubau. Posteriorment va assumir les competències de Comunicació, Serveis Interns i Innovació fins el gener de 2011, en què va ser nomenat regidor adjunt a l'alcaldia i regidor de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana i d'Innovació i Comunicació. Des de juny de 2011, era tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia. A partir d'ara es mantindrà a l'equip de govern fins completar el mandat, però amb menys responsabilitats, al capdavant únicament de Relacions Institucionals.

Puigneró va ser president de les seccions locals de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) del 2002 al 2003 i de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) del 2009 al 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.