La iniciativa 'Localitza't' aterra a Sant Cugat de la mà de l'Esplai Sarau


  • Comparteix:

Activitats de l'Esplai Sarau durant la celebració dels 20 anys de l'entitat

Activitats de l'Esplai Sarau durant la celebració dels 20 anys de l'entitat

L'Esplai Sarau del Club Muntanyenc importa a Sant Cugat la campanya 'Localitza't, l'esplai en perill d'extinció', que pretén dotar d'un local propi els esplais sense seu física. La iniciativa, que fins ara només tenia lloc a Barcelona, busca establir acords amb les diferents administracions locals perquè els esplais disposin de sales on fer les seves activitats.

La campanya demana a les administracions locals que cedeixin espais amb sales de reunions, de material i lavabos perquè els centres puguin ubicar-hi la seu física i cobrir les seves necessitats. També sol·liciten als consistoris que subvencionin l'arrendament d'aquests espais per donar resposta així a 'la manca d'equipaments'.

La monitora de l'Esplai Sarau Núria Ribalaiga considera que la iniciativa és molt necessària a Sant Cugat. Per això, Ribalaiga ha explicat que el projecte ha arribat a la ciutat gràcies a la comunicació entre els monitors d'esplais de Barcelona sumats a la iniciativa i els de l'Esplai Sarau.

Nuria Ribalaiga

El grup de monitors que van impulsar el projecte ens l'han fet arribar perquè l'exportem a Sant Cugat. Hi ha moltes entitats a la ciutat que necessiten un lloc on dur a terme les seves activitats.


La iniciativa, que funciona des del 2010 a vuit barris barcelonins, col·labora amb els esplais L'espurna de Gràcia, Isard-Flor de Neu d'Horta i Moví de Sarrià d'entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.