Tot a punt perquè comenci la Festa Major


  • Comparteix:

Demà, 27 de juny, comença la Festa Major 2002 de Sant Cugat. El programa d'enguany, que es perllongarà durant 4 dies, preveu un total de 170 activitats que es repartiran per tot el municipi. Petits, joves i grans podran gaudir d'aquesta festa que es perfila com la més participativa.

Falta poc més d'un dia perquè la Festa Major de Sant Cugat doni el tret de sortida. Ho farà a les 7 de la tarda amb la tronada d'inici de Festa i el repic de campanes que tindrà lloc a la confluència del carrer de Francesc Macià amb el Carrer de la Creu. El seguici d'inici de Festa conduirà als santcugatencs fins a la Plaça Barcelona, on l'actor Jaume Pla llegirà el pregó al balcó de l'ajuntament. Aquest moment també servirà per desvetllar la identitat del Caparrot de l'Any.

La Festa Major proposa cites de tot tipus com l'organitzada per la Comissió de Barraques, al Parc de la Pollancreda. Dijous a la nit, el castell de focs posarà la llum i el color al Parc de l'Arboretum. Divendres, un dels atractius serà la Botiga al Carrer, organitzat per Sant Cugat Comerç.

I el plat fort de dissabte és la celebració del dia de Sant Pere, que acollirà el tradicional ball del Paga-li Joan. I diumenge continuarà la gresca que dirà adéu amb el ball de fi de festa al parc del Pla de Vinyet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.