Torna la 'Nit més Jove' amb especial atenció als video-jocs i els jocs en xarxa


  • Comparteix:

No hi faltaran les activitats esportives ni el cinema, avui dedicat a la lluita contra la violència de gènere

No hi faltaran les activitats esportives ni el cinema, avui dedicat a la lluita contra la violència de gènere

La 'Nit més Jove' torna aquesta nit plena d'activitats i amb especial atenció als video-jocs. Un campionat de Play Station a l'Ateneu i jocs en xarxa des del Punt Òmnia de Les Planes seran els dos plats forts de les propostes d'avui, sense oblidar d'altres més implantades com l'entrenament dels castellers, les lliguetes esportives o les sessions de cinema.

Un campionat de Play Station a partir de les 11 a l'Ateneu Santcugatenc i jocs en xarxa al Punt Òmnia de Les Planes, a partir de dos quarts d'onze són les dues propostes novedoses de l'edició d'aquesta nit de la 'Nit més Jove' que se celebra en diferents espais de la ciutat i dels districtes.

A banda, hi haurà d'altres activitats més habituals com són l'entrenament dels Castellers al pavelló municipal, a partir de les 9, o la sessió doble de cinema a l'Ateneu que aquesta nit està dedicada a la lluita contra la violència de gènere. Així, a partir de dos quarts d'onze es podrà visionar 'Nosotras' de Judith Colell i 'En la puta vida' de Beatriz Flores Silva.

També a l'Ateneu, i a partir de dos quarts d'onze, es podrà estampar roba amb l'activitat 'Estampa't'.

A més, i com és tradicional, la 'Nit més Jove' ha programat activitats esportives. En aquesta ocasió es tracta d'una lligueta esportiva mixta de bàsquet, voleibol, que es farà als pavellons 1 i 3 des de la mitjanit fins a dos quarts de tres de la matinada. Les inscripcions per aquestes activitats es poden fer mitja tres quarts d'hora abans de l'inici de les lliguetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.