Els Premis Esport en Marxa reconeixen Joan Pahisa com a millor esportista


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat amb dos guardons és el gran triomfador de la 17a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat. Joan Pahisa com a millor esportista, Miquel Soler com a reconeixement a tota una trajectòria, Arseni Llenas, l'infantil del Junior d'hoquei sala, el Mira-sol Baco, el CAR, el Club Rugby Sant Cugat i la Penya Blaugrana Sant Cugat són els guanyadors d'aquests guardons. L'acte s'ha celebrat aquest divendres al CAR de Sant Cugat amb la presència de 200 persones.

El palista Joan Pahisa s'ha convertit en el millor esportista santcugatenc i agafa el relleu de la jugadora de volei Raquel Brun. Pahisa ha sumat cinc medalles als Mundials de persones amb talla baixa. I de Joan Pahissa passem a un altre dels grans triomfadors de la nit, el Patí Hoquei Club Sant Cugat amb un doblet. El de millor equip sènior per al conjunt femení, campió de Lliga Nacional Catalana i asecns a l'Ok LLiga. El segon premi és a tota una trajectòria per a l'expresident del club, Miquel Soler. Joan Pahisa, Maria Rosa Tamburini i Miquel Soler, satisfets amb el guardó aconseguit.

Guanyadors

Guanyar el premi és una sorpresa. / Li vull dedicar a totes les companyes. / És una sensació molt especial rebre aquest guardó.


Sis entitats més han rebut diferents guardons a la seva tasca. Millor direcció esportiva per al Mira-sol Baco per als èxits del seu futbol base i la consolidació de l'escola. Millor promoció de base al Club Rugby Sant Cugat convertint-se en un referent formatiu i competitiu a nivell estatal. Una altra entitat reconeguda ha estat la Penya Blaugrana Sant Cugat per ser la millor projecció social reconeixent la iniciativa i participació a la festa de la infància. El president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, el del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito i el vicepresident de la Penya, Joan Carles Galofré.

Guanyadors

El guardó suposa el reconeixement d'una tasca. / És un premi a la formació del club. / Des de fa un temps intentem donar un toc important a la vessant social.


El CAR a la millor projecció exterior després de 25 anys situant a Sant Cugat en el centre mundial de l'esport, Arseni Llenas com a millor entrenador després d'aconseguir l'Estatal amb el cadet del Volei Sant Cugat i l'infantil del Junior sumant el Campionat d'Espanya d'hoquei sala són la resta de guardonats. Arseni Llenas i la capitana de l'infantil del Junior, Laia Vidosa, es mostren sorpresos per aconseguir el premi.

Guanyadors

M'he enrecordat de molta gent en rebre el guardó. / No ens esperàvem rebre aquest reconeixement.


Una 17a edició dels Premis Esport en Marxa que segueix promocionant i guardonant el treball de l'esport santcugatenc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.