La franquícia Rolls & Co obrirà aquest dijous un local a Sant Cugat, al carrer de Valldoreix número 62. El seu producte estrella són els ‘rolls’, una tècnica procedent de Tailàndia en què els gelats són naturals, frescos i elaborats al moment davant el client sobre una planxa freda i en què es barreja la base, a escollir entre vainilla, iogurt o vegana, amb ingredients i un topping que pot triar el consumidor. L’establiment també oferirà ‘waffle roll’, uns gofres que es poden personalitzar, i la possibilitat d’elaborar batuts naturals al gust. La gelateria, que donarà feina a cinc persones, obrirà de dotze del migdia a nou de la nit.
El fundador de Rolls & Co, Joan Farran, ha explicat a Cugat.cat que la idea de l’empresa neix d’una tècnica d’elaboració de gelats tailandesa i que, després de dos anys, han pogut obrir els primers establiments.
Joan Farran
Rolls & Co també té previst obrir a Barcelona, Tarragona i Madrid. Així és com fan els ‘rolls’.
¡Bienvenido verano! ?? Sol, calor, amigos, vacaciones… ¡y muchos helados! Esta es nuestra estación favorita del año, porque los Rolls saben mucho mejor????
— Rolls & co (@Rollsandco) 21 de juny de 2018
Te esperamos
#Verano2018 #FelizJueves #DiaDeLaMusica pic.twitter.com/x9VQDto22Y

