Presenten la Guia de Collserola, una eina per conèixer en profunditat el parc natural


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha participat a la presentació del llibre

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha participat a la presentació del llibre

La 'Guia de natura del Parc de Collserola' s'ha presentat amb la voluntat de ser una referència per tothom que visiti el Parc Natural. Així ho ha dit Eduard Pomar, tinent d'alcalde de Medi Ambient, que ha participat en la presentació del llibre aquest dijous a l'auditori del nou Museu de la Ciència de Barcelona.

El Consorci del Parc de Collserola, l'Àrea Metropolitana i la Diputació de Barcelona han editat conjuntament la 'Guia de natura del Parc de Collserola'. Una guia que s'ha presentat davant d'unes 250 persones a l'auditori del CosmoCaixa i que per Eduard Pomar, tinent d'alcalde de Medi Ambient, és una bona eina per aquells que volen conèixer en més profunditat la serralada de Collserola.

Eduard Pomar

És una guia de molta utilitat perquè està molt treballada, és molt gràfica, hi ha moltes fotografies i dibuixos de plantes i fauna


A la guia s'hi descriu la fauna i la flora de les sis zones que integren la serralada, a més de fer un repàs de l'evolució que ha experimentat des de principis de segle XX. Per Pomar, amb la guia en surten beneficiats tant aquells que ja coneixen els aspectes tècnics del Parc, com aquells que encara no tinguin uns coneixements tan amplis.

Eduard Pomar

Tindrà una àmplia difusió perquè dóna servei a un sector més tècnic coneixedor de la flora i la fauna fins a les persones que vulguin conèixer aquest espai natural


Davant l'èxit d'assistència a la presentació a Barcelona, Pomar no descarta que a la nostra ciutat també es pugui presentar la guia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.