L'Associació d'Amics de l'Escola d'Adults mostra a la Casa de Cultura els seus treballs de fi de curs


  • Comparteix:

La Casa de Cultura acull des d'aquest dimecres la XII edició de la Mostra de Treballs Artesanals de l’Associació d’Amics de l’Escola d’Adults de Sant Cugat. Ceràmica, policromies, patchwork, fustes decorades i pintura en seda són algunes de les obres que s'exposen com a demostració dels treballs que han realitzat les alumnes durant tot el curs. Durant la inauguració de la mostra, l'alcalde, Lluís Recoder, ha elogiat la qualitat dels treballs i la tasca que des de fa tants anys porta a terme l'Escola d'Adults.

L'Associació d'Amics de l'Escola d'Adults exposa a la Casa de Cultura els treballs realitzats durant el darrer curs i que han permès a les alumnes -principalment dones- desenvolupar la seva creativitat però també comptar amb un espai de relació i trobada que ha permès crear forts lligams entre les integrants.

Així ho ha explicat la presidenta de l'Associació d'Alumnes de l'Escola d'Adults, Mari Àngels Canal, que ha valorat molt positivament l'exposició i les novetats respecte els anys anteriors.

Mari Angels Canal

He vist molts vestits, el que no passava altres anys, coses molt treballades com punta o posada en quadre, emplumats olis o macramés.


L'acte d'inauguració de la mostra, que enguany arriba a la dotzena edició, ha anat a càrrec de l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, que ha elogiat la qualitat dels treballs i la seva varietat d'estils. Alhora, Recoder ha fet especial menció del fet que tantes santcugatenques tinguin ganes d'aprendre manualitats o altres disciplines i s'ha mostrat orgullós pel fet que la ciutat tingui una Escola d'Adults tan activa.

Lluís Recoder

Està molt bé que hi hagi tantes senyores amb ganes d'aprendre i no només manualitats perqué l'escola d'adults també vol dir classes de català, d'idiomes, d'informàtica, etc.


La gran majoria d'alumnes que han assistit a aquesta inauguració s'han mostrat molt contentes de la feina feta durant el curs i confien que l'any vinent podran seguir aprenent i treballant en aquest ambient de sintonia personal que hi ha entre la major part de components del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.