Badiani Sant Cugat celebra el seu primer aniversari

La marca italiana, en plena expansió, té diversos establiments a Catalunya repartits per Barcelona, Palamós i Sant Cugat

240711-gelateria-badiani-a-cugat.jpg
Florence, representant a la Península Ibèrica i Juan de Dios, treballador / Foto: Cugat Mèdia
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
12/07/24 a les 09:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

La gelateria italiana Badiani ha fet un any a Sant Cugat. Florence Manesci, representant a la península Ibèrica, ha fet balanç d’aquest primer any a la ciutat i afirma amb satisfacció que “Sant Cugat ens estima i ens ha reconegut com un producte de qualitat”. Manesci ha explicat al ‘Connectats’ els secrets d’elaboració d’un autèntic gelat italià i la creació de nous sabors d’una de les firmes més antigues d’Europa. Badiani va arribar fa dos anys a Catalunya i té un pla d’expansió que pretén arribar a Andorra, Portugal, les Illes Balears i les Illes Canàries. La seva seu principal és a Florència, on va néixer el 1932.

Escolta-ho