Can Borrell: la història abans del restaurant

L'historiador Domènec Miquel explica els orígens d'aquesta masia

Imatge de la masia de Can Borrell (2017)
Imatge de la masia de Can Borrell (2017) / Foto: Cugat Mèdia
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
04/08/25 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Si cerquem per internet la masia de Can Borrell la majoria d’entrades que trobarem fan referència al restaurant de brasa i cuina catalana, popular més enllà dels límits de Sant Cugat. Però, què en sabem, de la seva història, dels diferents propietaris que ha tingut, del paper que ha jugat i juga en l’Aplec de Sant Medir? L’historiador Domènec Miquel ha respost aquestes i altres preguntes sobre aquesta masia situada a la vall de Gausac, al Parc Natural de Collserola, aquesta temporada al programa ‘Connectats’.

Escolta l’entrevista