Carnisseries Tubau tanca l’establiment del carrer de la Torre, obert des de 1955, aquest dimarts. L’empresa, això sí, manté la botiga al Mercat de Torreblanca, al centre comercial de Mira-sol i al Condis-Life de Coll Favà, segons una comunicació publicada a la revista ‘TOT Sant Cugat’. El comerç, amb més de 70 anys de vida a la ciutat, argumenta que a la zona centre la restauració ha anat substituint l’alimentació i que les centralitats ‘s’han desplaçat’.
Carnisseries Tubau la van fundar Josep Tubau i Casas i Rafaela Grau i Feliu el 7 de juliol de 1944, quan van obrir la primera botiga a la ciutat a Valldoreix, on es despatxava únicament carn de xai, especialment els caps de setmana. Deu anys després, s’inaugurava un nou punt de venda de característiques similars al Mercat de Pere San i l’any següent obrien un altre punt a la mateixa casa on vivien, al carrer de la Torre 14, que es transformaria en la seu principal de l’empresa.

