El CAR, protagonista de la darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya


  • Comparteix:

Imatge de la sortida

Imatge de la sortida

El CAR de Sant Cugat ha estat l'escenari aquest diumenge al matí de la sortida de la darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya amb arribada al circuit de Catalunya,Montemló. Després de 27 anys sense triomf català, el ciclista Joaquim Rodríguez es proclama campió després d'haver realitzat una gran cursa. Mira el reportatge a Cugat tv

Els ciclistes han validat la seva presència en el control de signatures i després s'han col·locat en el punt de sortida. El català Joaquim Rodríguez ha trencat una ratxa de 27 anys sense cap victòria catalana. L'etapa ha finalitzat al circuit de Catalunya, Montmeló. El CAR s'ha convertit, per segon any consecutiu, en el punt neuràlgic de la darrera etapa.

El director del CAR, Francesc de Puig, content perquè Sant Cugat continua sent referent a nivell esportiu.

Francesc de Puig

Significa ser el centre de referència de l'esport. Acollir la sortida de la darrera etapa al CAR és una gran satisfacció.


Prop d'un centenar d'aficionats al ciclisme s'han apropat fins al CAR per veure la sortida de la darrera etapa de la Volta. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, satisfet amb el dia d'avui i li agradaria que la cursa sortís del centre de la ciutat.

Rafa Robledo

Ens agradaria que la Volta sortís des del centre de la ciutat.


A través del canal d'esports de Cugat tv, en el programa 'Grans esdeveniments', podreu veure les millors imatges de la sortida.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.