Collserola aborda la seva transformació agroecològica amb un procés obert a la ciutadania

-->
Enllaç copiat al clipboard
18/11/17 a les 17:30h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

Promoure la transformació del sistema alimentari dels municipis que formen part del Parc Natural de Collserola per fer-lo més just i sostenible. Amb aquest objectiu, l’Associació Arran de Terra ha organitzat aquest dissabte una jornada participativa per presentar el projecte a la ciutadania, amb la qual volen acabar de definir la diagnosi i encetar les accions d’aquesta transició agroecològica. La sessió, desenvolupada al Casal Torreblanca, ha tingut tallers participatius com, per exemple, un diagnòstic del sistema alimentari en l’àmbit del parc.

En la jornada de presentació, anomenada ‘Alimentem Collserola!’, s’ha explicat l’objectiu del projecte. Ho ha apuntat el membre d’Arran de Terra, Guillem Tendero.

Declaracions

Guillem Tendero

Volem fer el sistema alimentari del parc natural més just i sostenible. Això passa per treballar amb la pagesia i amb la resta d’agents socials que tenen a veure amb l’alimentació en relació amb el parc.

Tendero també ha aprofitat la jornada per animar la ciutadania a participar d’aquesta transició agroecològica.

Declaracions

Guillem Tendero

Convidem la ciutadania interessada en la iniciativa a posar-se en contacte, a participar i a implicar-se.

El projecte, anomenat ‘Promoció de la transició agroecològica a Collserola’, es va engegar l’any passat com un encàrrec del Consorci del Parc Natural de Collserola i té el suport dels Ajuntaments de Sant Cugat i Barcelona. L’organització plantejarà una altra sessió participativa al febrer per definir el pla d’acció del projecte.