Com els peixos d’aigua dolça van conquerir els oceans, al pòdcast ‘El Pou’

L'estudi ha estat liderat per Joan Cerdà (IRTA) i Roderick Nigel Finn de la Universitat de Bergen (Noruega) i s'ha publicat a la revista Molecular Bio

card_podcast_el_pou2.jpg
card posdcast el pou
-->
Enllaç copiat al clipboard
12/04/23 a les 09:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Investigadors d’Espanya, Itàlia i Noruega aporten nous coneixements sobre com la majoria dels peixos marins actuals, anomenats teleostis, van desenvolupar mecanismes d’hidratació. Concretament, han descobert com els avantpassats dels actuals peixos de mar van passar de l’aigua dolça i van conquerir els oceans, i ho han publicat a la revista Molecular Biology and Evolution. L’estudi ha estat liderat per Joan Cerdà i Roderick Nigel Finn, investigadors de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i de la Universitat de Bergen (Noruega), adscrits a l’Institut de Biotecnologia i Biomedicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (IBB-UAB). Hem parlat amb Joan Cerdà.

Escolta-ho

RECUPERA TOTS ELS PÒDCASTS DE CIÈNCIA ‘EL POU’