Com preparar un bon brou vegà que serveixi de base per a altres plats?

Marçal Martínez de L'Altra cuina estrena la temporada gastronòmica al 'Connectats' amb algunes propostes per a la tardor

220922-estofat-a-laltracuina.jpeg.jpg
Estofat de llegums / Foto: L'Altra cuina (Marçal Martinez)
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
22/09/22 a les 13:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

La tardor pica a la porta i cal tenir a punt els fogons per preparar plats de cullera. Marçal Martínez, propietari de l’establiment L’Altra cuina, comparteix el secret d’un bon brou vegetal que pot servir de base per elaborar altres plats. Pensant en l’arribada de la nova estació i nous productes, el cuiner vegà ofereix al ‘Connectats’ dues receptes ben senzilles: crema de carabassa amb taronja i safrà i estofat de llegums i bolets.

Escolta-ho