Bona acceptació del 1er Màster en Comerç i Màrqueting Internacional a Catalunya que fa la Cambra


  • Comparteix:

Des de Sant Cugat s'han fet algunes solicituds d'informació

Des de Sant Cugat s'han fet algunes solicituds d'informació

Èxit de convocatòria en la 1era Edició del Màster en Direcció i Gestió d'empreses Internacionals de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. Aquesta acceptació es reflecteix en el nombre d'inscrits fins el moment i en la seva procedència internacional.

El màster s'iniciarà el proper mes de novembre i es fa en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, el Departament d'Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat i el Consorci de Promoció Comercial de Catalunya. Les classes s'impartiran a Sabadell i a Terrassa i ja s'han rebut desenes de sol·licituds d'informació, algunes des de Sant Cugat.

El nombre d'inscrits pels cursos de Terrassa ja ha arribat a la meitat de les 20 places ofertades. La procedència dels inscrits, majoritàriament estrangers -de Mèxic, Brasil, Xina i Anglaterra- dóna fe de la categoria del curs i del valor que pot tenir pel futur professional dels estudiants. Així ho creu Lucía Carmona, coordinadora del Departament de Formació de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.

Lucía Carmona

És el primer Màster a Catalunya en Comerç i Màrqueting Internacional i en Direcció i Gestió d'empreses Internacionals i es té l'oportunitat de fer-ho a Terrassa, al costat de casa.


Els alumnes que assisteixin al màster formaran part d'una borsa de professionals que serà facilitada a les empreses que així ho sol·licitin. No s'ha d'oblidar que el curs va dirigit a empresaris i professionals que pretenen donar una empenta a la seva carrera amb aquest Màster.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.