Un incendi obliga a tallar l'AP-7


  • Comparteix:

Un foc forestal ha obligat els bombers a tallar l'autopista AP-7 durant un parell d'hores, concretament en el quilòmetre 160. L'incendi ha estat controlat ràpidament per 4 helicpters i 12 dotacions terrestres de Bombers de la Generalitat i només ha cremat 200 metres quadrats.

Un foc forestal ha cremat aquest migdia 200 metres quadrats de bosc i matoll al costat de l'autopista AP-7 i ha obligat els bombers a tallar-la durant dues hores. L'incendi s'ha produït en el quilòmetre 160, a Sant Cugat del Vallès, i provocat talls en els dos sentits de la marxa.

Així ho ha explicat Carles Savall des de l'oficina de premsa dels bombers de la Generalitat.

Carles Savall

Han cremat 200 metres quadrats i el foc s'ha extingit totalment 2hores després. Els bombers han hagut de tallar l'autopista mentre treballaven.


Els bombers de la Generalitat hi han desplaçat 4 helicopters que han treballat durant 30 minuts i 12 cotxes que s'hi han estat 2 hores fins apagar totalment les flames.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.