La policia municipal gestionarà les denúncies que siguin competència del cos estatal


  • Comparteix:

A partir d'ara, la policia municipal vehicularà les denúncies que siguin competència del cos estatal. Aquesta decisió s'ha pres arran d'una reunió entre diversos ajuntaments vallesans, que s'han constituït com a comissió de seguiment en qüestions de seguretat. La primera actuació d'aquest òrgan serà demanar una entrevista amb la consellera de Justícia, Núria de Gispert.

Una delegació de 16 alcaldes i regidors del Vallès Occidental van reunir-se a Sabadell per a cercar millores en matèria de seguretat. El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, com a representant de Sant Cugat en aquesta trobada, va explicar així un dels punts claus en la iniciativa:

Joan Recasens



Els ajuntaments implicats han creat una comissió de seguiment que, en breu, sol·licitarà una entrevista amb la consellera de Justícia, Núria de Gispert. La trobada servirà per demanar a la consellera que enviï una major dotació d'agents de trànsit de la que pertoca, abans del desplegament dels mossos.

Durant la reunió, la delegació d'alcaldes i regidors van analitzar la recent reunió amb el ministre de l'Interior, Ángel Acebes. Recordem que Acebes va anunciar que, a partir d'aquest mes, els agents estatals que quedin alliberats pel desplegament dels mossos d'esquadra, s'aniran incorporant de forma esglaonada a la nostra comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.