Una comissió d'alcaldes vetllarà pel futur de les infraestructures de la comarca


  • Comparteix:

Neix una comissió d'alcaldes del Vallès Occidental per treballar en l'ambit de les infraestructures. La comissió avaluarà l'estat actual de la zona i elaborarà un document que reculli les propostes de millora de la mobilitat dels 23 municipis que conformen el Vallès Occidental.

L'objectiu d'aquesta nova comissió és establir en primer lloc l'estat de la comarca i el conjunt de planificació, directrius i programes de planejament territorial que estan en marxa. També aclarirà el marc legislatiu que afecta la mobilitat i la xarxa d'infraestructures de la comarca.

Un cop es coneguin aquestes dades, la comissió elaborarà un document que recollirà les connexions i propostes de millora de mobilitat viària i ferroviària dins de la comarca i la connexió amb la resta de Catalunya. Aquestes propostes es recolliran entre els 23 municipis del Vallès Occidental i tindran en compte el patrimoni natural de la comarca.

El document tècnic i gràfic que se n'extregui s'elevarà en dos mesos a la Generalitat, coincidint amb l'elaboració del Pla Territorial Parcial de la Regió Metropolitana de Barcelona, que ha d'establir les necessitats d'infraestructures viàries i ferroviàries.

Aquesta nova comissió respon a l'encàrrec fet pel Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental va fer al Consell Comarcal l'octubre passat a petició dels alcaldes de Sabadell i Terrassa.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient i Mobilitat, Marta Subirà, ha assistit a aquesta reunió en nom de l'alcalde, Lluís Recoder, i en representació de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.