El peatge de Rubí-Les Fonts serà gratuït pels usuaris habituals


  • Comparteix:

L'empresa Autema té la concessió de l'autopista E-9, on està el peatge de Rubí-Les Fonts

L'empresa Autema té la concessió de l'autopista E-9, on està el peatge de Rubí-Les Fonts

Els santcugatencs que habitualment passen pel peatge de Rubí-Les Fonts de l'autopista que uneix Sant Cugat amb Terrassa i Manresa es veuran exemptes de pagar-lo l'any vinent. El govern de la Generalitat ha aprovat aquesta setmana els decrets que permetran gaudir de la seva gratuïtat als usuaris habituals.

La gratuïtat s'aplicarà a totes aquelles persones que facin vuit o més trànsits al mes, de dilluns a dissabtes no festius; comptin amb el sistema de control de Teletac i tinguin un compte corrent domiciliat en qualsevol de les entitats bancàries autoritzades. D'altra banda, cal recordar que aquests descomptes només són per aquells que es veuen obligats a passar pel peatge ja que no tenen cap alternativa vàlida o adequada a les seves necessitats. Els descomptes són vàlids per a qualsevol tipus de vehicles.

La supressió del peatge de Rubí - Les Fonts completa el sistema de descomptes progressius que s'ha aplicat a l'autopista de Sant Cugat-Terrassa des de l'any 99. A més, aquesta última mesura afavorirà la mobilitat del tram comprès entre Rubí i Terrassa i comportarà un descongestionament de les altres vies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.