El Consell Comarcal ofereix els seus serveis a través d'Internet


  • Comparteix:

Regidors del Consell Comarcal

Regidors del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Vallès Occidental oferirà el servei de gestió de sol·licituds i tràmits a través d'Internet. A més, la institució signarà un conveni amb l'Agència Catalana de Certificació (CATCert) per poder emetre certificats digitals i utilitzar la signatura electrònica.

El ple del Consell Comarcal ha decidit ampliar els serveis a la xarxa. D'aquesta manera, l'entitat facilitarà la gestió de sol·licituds i tràmits a través d'Internet. També ha acordat signar un conveni amb CATcert per emetre certificats digitals. L'acord preveu una dotació de 7.500 euros per a les despesses d'instal·lació i formació del personal.

A més, aquest dijous, el regidor d'ERC de Sabadell, Magí Rovira, ha pres possessió del seu càrrec com a conseller en substitució de Marc Sanglas, que va renunciar al seu carrec per assumir la secretaria de Política Municipal d'ERC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.