Cugat Mèdia estrena el nou espai #joemquedoacasa on recull les propostes dels santcugatencs

Suma't a la campanya fent-nos arribar les teves iniciatives


  • Comparteix:

Cugat Mèdia s'ha proposat fer menys feixuc el confinament d'aquests dies a casa i per això posa en marxa l'espai #JoEmQuedoACasa. El nou especial aplega els continguts fets per santcugatencs, i els elaborats pel mateix mitjà, per passar millor el confinament. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que comença aquest dijous, és recollir, difondre i donar accés al públic a l'oferta d'activitats i propostes que sorgeixen d'entitats i d'entre la ciutadania i que poden ser útils i interessants en aquests moments extraordinaris. El nou espai aplegarà continguts diversos i per a tots els públics.

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, ha explicat que, a més d'informar, el mitjà també fa una aposta per aglutinar totes aquelles iniciatives que de manera solidària estan fent els santcugatencs i posar-les a l'abast de la ciutadania.

Aquesta setmana el mitjà multimèdia ha estrenat 'L'hora dels contes', un programa radiofònic de música i contes, cortesia de Discmedi i amb contes del programa 'El llindar dels somnis' de Ràdio Tàrrega, que es pot seguir en directe per Ràdio Sant Cugat, al 91.5 FM, de dilluns a divendres de dotze a una del migdia. També es pot escoltar en directe al web www.cugat.cat/radio i descarregar el podcast.

Una altra de les propostes que es poden trobar ja en aquest nou espai de Cugat Mèdia és el joc educatiu Kidnelis. Es tracta d'una eina de suport pedagògic que ha tingut un gran èxit arreu del món. Es pot jugar en família i passar una estona entretinguda amb els més petits. Cugat Mèdia facilita la descarrega gratuïta d'aquesta versió reduïda en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Al llarg dels pròxims dies s'ampliarà l'oferta amb altres continguts relacionats amb l'entreteniment, la música, els esports i tot allò enginyós que la ciutadania vulgui aportar. Es poden fer arribar les contribucions enviant un correu electrònic a comunicació@cugat.cat, on s'expliqui la proposta.




Mònica Lablanca

Com a mitjà públic, més enllà d'informar, volem recopilar totes aquelles iniciatives que de manera solidària han posat en marxa els santcugatencs i donar-hi accés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.