Un total de 29 establiments participen en el 6è Sant Cugat va de tapes entre aquest dijous i diumenge de la setmana que ve. Aquests bars i restaurants serviran les seves creacions en forma de tapa acompanyades d’un quinto o una canya Estrella Damm a un preu únic de 2,50 euros. Els clients podran votar la millor tapa i entre els participants es farà un sorteig d’un sopar per a dues persones. És una proposta d’Estrella Damm. Cugat.cat t’acosta tres de les propostes, amb el propietari del Dehesa Santa María, Toni Soriano, el cambrer de la Bodega Tomás, Diego Candela i el cuiner de Boket Carnisseria, Richard Morante. Consulta aquí el mapa de la proposta.
La Burrata Encantada
Llesca de pa amb burrata, faldilla de pernil ibèric i diadema de maduixes caramel·litzades
Tàrtar de peus de porc a la catalana
Taula de iuca fregida amb tàrtar tebi de peus de porc desossats i estofats amb pinyons, foie amb una reducció de salsa de ratafia i trompetes de la mort
Mollete de Jarret
‘Mollete’ de jarret de vaca gallega cuinat a baixa temperatura amb cruixent d’encenalls de cansalada i ruca salvatge




