El nou cartell del Teatre-Auditori portarà Corella i Kulbic Dance


  • Comparteix:

Corella, aquest dijous / Foto: ACN

Corella, aquest dijous / Foto: ACN

Ángel Corella i un dels espectacles que té en gira, 'A + A', formarà part de la programació del Teatre-Auditori de la temporada que ve. La dansa també estarà present a partir de setembre amb el muntatge 'Camins' dels santcugatencs Kulbik Dance Company, tal com ha confirmat el director de l'equipament, Pep Tugues.

Corella estrenarà al teatre Tívoli de Barcelona, del 4 al 15 de juny, els espectacles 'A+A' i 'Bourbon Street'. El primer passarà pel Teatre-Auditori mantenint el lligam a l'equipament municipal que va anunciar el mateix artista en la seva última visita a Sant Cugat. Ángel Corella ha portat al teatre local 'Pálpito' i 'El llac dels cignes'. A més, aquest dijous ha anunciat que a finals d'any es retira.

'A+A' compta amb la col·laboració del reconegut violinista, Ara Malikian. Tots dos acompanyats pels primers ballarins del Barcelona Ballet en un programa amb molta suggestió. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, recorda a Cugat.cat la importància que l'equipament dóna a la dansa.

Pep Tugues

Per nosaltres, que Malikian vingui... Ja buscàvem la manera de programar-lo. I amb el mateix Corella tenim dos cracs a l'escenari.


Tugues també ha confirmat el nou treball de Kulbik Dance Company, dirigida per Kanga Valls i guanyadora el concurs televisiu 'Tú sí que vales' l'any 2011. Amb 'Camins', amb escenografia del Teatre-Auditori, la companyia reflexiona sobre l'evolució de l'ésser humà barrejant la dansa urbana amb la música electrònica, el blues, el jazz, el funk o el reggae. La seva manera d'actuar, segons Tugues, demostra ja una marcada evolució.

Pep Tugues

Els ha sortit una evolució molt maca. I amb molta intel·ligència han creat un espectacle preciós.


La present programació del Teatre-Auditori ja encara la seva recta final amb propostes com Chick Corea, Macedònia i Estopa, amb entrades exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.