Chick Corea ofereix un concert maratonià al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Chick Corea s'ha fet seu l'escenari del Teatre-Auditori

Chick Corea s'ha fet seu l'escenari del Teatre-Auditori

El músic Chick Corea ha seduït aquest divendres el públic del Teatre-Auditori amb un concert de gairebé tres hores de durada. Amb el seu piano a soles, però també acompanyat del guitarrista Carles Benavent i el percussionista Roger Bladia; Corea s'ha deixat endur per la improvisació que ha combinat amb temes de Stevie Wonder i Chopin. Aquesta llegenda viva del jazz ha tingut un record molt especial pel seu amic i company d'escenaris, Paco de Lucía.



El piano és un estímul per a ell. Tota una aventura que li permet seguir el camí visual que més el fa gaudir, el de la improvisació. I al Teatre-Auditori aquesta gran figura del jazz ha demostrat per què és un dels artistes que ha definit el gènere de les últimes quatre dècades.

Corea ha ofert un concert de tres parts diferents. Ha començat mostrant el seu talent a soles amb el piano i ho fa fet interactuant amb el públic en tot moment. Ho fa fet explicant cada un dels temes abans d'interpretar-los i afegint vivències personals. Més enllà de la improvisació, però, també ha conduït els espectadors a un viatge que ha passat pel jazz, el funk, la música clàssica i el flamenc.

L'artista ha interpretat temes de Bill Evans, Stevie Wonder i Chopen, entre d'altres, i ha acabat el concert acompanyat del percussionista Roger Bladia i el guitarrista Carles Benavent. En total han estat gairebé tres hores de durada, un fet insòlit tal com ha explicat el mateix Chick Corea.

Chick Corea

Avui tenia molts amics, i volia fer el concert que he fet. Només hem tocat i ens hem deixat endur pel moment.


En iniciar i acabar el concert el músic ha tingut un record molt especial pel seu gran amic i company d'escenaris, Paco de Lucía.

Chick Corea

Amb el Paco ens comunicàvem amb el cor. Vam ser molt bons amics. Em va obrir el seu món i vam compartir moltes coses. A nivell musical era una gran font d'inspiració per a mi.


El Chick Corea més proper ha arribat a convidar dos espectadors perquè l'acompanyessin dalt l'escenari a tocar amb ell, a compartir el seu piano. Al públic li ha costat creure, fins i tot, que passada la mitjanit seguís encara a les butaques del teatre encisat per la música d'aquest gran geni del jazz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.