'La iaia': L'adéu sentit de Montserrat Carulla al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Montserrat Carulla es posa a la pell d'una iaia exquisida àvia de 82 anys

Montserrat Carulla es posa a la pell d'una iaia exquisida àvia de 82 anys

L'actriu Montserrat Carulla s'ha acomiadat aquest divendres del Teatre-Auditori en una doble funció de 'La iaia'. El muntatge, en format comèdia, retrata la cruesa de situacions tan quotidianes com l'atur juvenil i la soledat de la gent gran. Montserrat Carulla ha fet riure al públic santcugatenc posant-se a la pell d'una exquisida senyora de 82 anys que no té pèls a la llengua.



La gran dona treballadora del teatre català, Montserrat Carulla, ha decidit retirar-se del teatre perquè no vol que arribi el dia en què el públic la vegi patir. Als seus 84 anys segueix dominant els escenaris, com ho fa amb 'La iaia', però la sàvia experiència que acumula li recorda que ha vist patir molts actors que no han sabut marxar a temps, tal com ha explicat a Cugat.cat.

Montserrat Carulla

He treballat amb grans actors que es van fer més grans del què calia i patien molt a l'escenari. Jo no vull arribar a aquest extrem.


A 'La iaia', Carulla es posa a la pell d'una dona de 82 anys, que xateja, fuma marihuana, i està al dia de tot. Un personatge tallat a mida, que treu la Carulla més popular i estimada que ha captivat sempre el públic català. L'acompanya el seu nét, l'actor Aleix Peña, i l'actriu Katia Klein. Els tres personatges que interpreten; el de l'àvia, el nét i la noia jove que s'enamora del nét; tenen un tret comú, són persones soles al món que es busquen i es necessiten.

El muntatge aconsegueix exhaurir les entrades allà on va. Per Carulla fer aquesta gira és sentir que el país li ret un homenatge.

Montserrat Carulla

A tots els pobles i les ciutats on hem anat hem exhaurit les entrades. La gent es posa dempeus i aplaudeix molt. Sento que és un homenatge que em fa el país.



'La iaia' reuneix tres generacions de la nissaga Peña-Carulla, i és que l'actriu sempre es va endur els seus fills de gira allà on anava quan eren petits. Després de rebre forts aplaudiments, l'actriu ha fet callar el públic del Teatre-Auditori, per recordar, una vegada més, que espera viure la independència del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.