Macedònia fa vibrar el Teatre-Auditori amb el nou disc 'Flors'

Cultura

Publicat el 1/jun/14 per Alex Cabrera

El grup juvenil 'Macedònia' ha presentat aquest diumenge el seu disc 'Flors' al Teatre-Auditori davant d'un públic molt participatiu i actiu. Les integrants, que van agafar el relleu del grup el 2012, han pujat dalt l'escenari temes com la reivindicació d'una escola en català i la necessitat de promoure el cooperativisme.

Macedònia ha tornat a la ciutat després del seu darrer concert el 2012. El Teatre-Auditori s'ha omplert de gom a gom aquest diumenge per poder escoltar el nou disc del grup, 'Flors'. En aquesta ocasió; la Paula, la Maria, l'Irene, la Carlota i la Sara han presentat un treball format per 13 cançons que tenen la felicitat i diversos temes que interessen els més joves com a protagonistes. Una de les integrants del grup juvenil, Carlota Busquets, ha explicat a Cugat.cat que aquest disc conté tant cançons tristes com alegres.

Carlota Busquets

Aquest disc parla de la felicitat. Les cançons sempre parlen de coses que preocupen i ocupen els nens. Hi ha coses maques, com una festa d'aniversari, però també hi ha coses dolentes, com la separació dels pares.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La reivindicació d'una escola en català i la necessitat de promoure el cooperativisme també han tingut cabuda en aquest espectacle. També s'ha fet referència al dret a decidir, moment en què el públic s'ha aixecat i ha començat a aplaudir.

Aquesta generació de cantants acabarà el 2017, quan s'obri un altre càsting per escollir les noves components de Macedònia.