Estopa repassa a Sant Cugat els seus èxits amb un concert proper


  • Comparteix:

Els germans Muñoz han convidat alguns espectadors a l'escenari

Els germans Muñoz han convidat alguns espectadors a l'escenari

Estopa ha arribat aquest dimecres per primera vegada al Teatre-Auditori per tancar la temporada dels 20 anys de l'equipament municipal. Els germans Muñoz han tornat al format que els va veure néixer, a dues veus i dues guitarres, i han transportat els espectadors cap a un viatge que ha recorregut els grans èxits d'aquesta banda que va irrompre l'escena musical ara fa 15 anys.



L'any 1999 va significar un punt i apart a les vides dels germans Muñoz. Van deixar de ser la parella del bar per fer-se un lloc al panorama musical estatal. Ara, quan porten ja 15 de carrera a les esquenes, han decidit tornar als seus orígens per recuperar la proximitat i les sensacions que trobaven a faltar a escenaris com ara el Palau Sant Jordi i el Palau d'Esports, tal com han explicat els germans José i David Muñoz en declaracions a Cugat.cat.

David i José Muñoz

És una gira on ens ve molt de gust tocar sempre. I més quan es tracta de tocar en un escenari nou com és el cas de Sant Cugat.


Els germans Muñoz han cantat cada un dels temes sense virtuosisme, tal com els sortien de dins, en un escenari que han pogut reaprofitar de diferents gires. Entre bromes, cerveses, anècdotes i senyals de complicitat, han cantat clàssics com 'La raja de tu falda', 'Fui a la orilla del río', 'El del medio de los chichos', 'Ya no me acuerdo', 'Me falta el aliento' i l'únic tema que han cantat en català, 'Me'n vaig a peu' de Joan Manuel Serrat. En total han estat prop de dues hores dalt l'escenari d'un muntatge que ni ells mateixos saben com classificar.

David i José Muñoz

No sabem com anomenar cada un d'aquests concerts de la gira. Ens agrada dir que és un espectacle perquè hi passen moltes coses.


Al Teatre-Auditori ha quedat clar que Estopa ha arrossegat un públic fidel al llarg d'aquests anys, que seguirà als germans facin el que facin, cantin el que cantin. Amb un 'fins després' i enmig de forts aplaudiments, Estopa s'ha acomiadat del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.