51.233 espectadors: el Teatre-Auditori bat el seu rècord després de 20 anys


  • Comparteix:

'Iaia', uns dels espectacles de la temporada que tanca / Foto: Teatre-Auditori

'Iaia', uns dels espectacles de la temporada que tanca / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori tanca temporada amb 20 anys a les espatlles i batent rècords en nombre d'espectadors, amb 51.233 persones, i en mitjana d'ocupació, amb un 84'8%. El retorn de Rosario, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien i Chris Thile i Brad Meldhau Duo formen part de la nova programació de l'equipament, que posa a la venda les entrades el dimarts que ve.

En la programació estable d'aquest curs, el teatre santcugatenc ha acollit 64 espectacles i 80 funcions, algunes d'elles amb entrades exhaurides. El balanç d'aquesta temporada posa la cirereta a la celebració dels 20 anys del Teatre-Auditori amb rècords en l'assistència i la mitjana d'ocupació. Sumant les activitats complementàries , la cessió d'espais i les sessions escolars, el nombre d'espectadors arriba a més de 100.000 persones.

El teatre ja mira al nou cartell després de vacances. Rosario torna al teatre municipal amb un concert el 2 d'octubre, en una aposta municipal que també inclou la música de Chris Thile & Brad Melhdau Duo, l'òpera 'El superbarber de Sevilla' amb direcció escènica de Tricicle, i la màgia d'Antonio Díaz, tal com va avançar Cugat.cat.

La nova programació, que es presenta el proper dilluns, tindrà novetats com el format 'Sala escenari'. Aquesta idea és un cicle de quatre espectacles de petit format que tindran la cara d'Anna Roig i l'ombre de Ton Chien, les obres 'Informe per a una acadèmia' i 'Llibert', i la dansa de Toni Mira amb 'Monòlit'. Aquest cicle tindrà lloc, cada dia, entre el 24 i el 27 de setembre.

El 10 de juny es posaran les entrades d'aquests espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.