El Grup Mediterrània supera la fita dels 1.500 euros per a 'Quadrigènia'


  • Comparteix:

Actuació de l'entitat durant la Festa Major de l'any passat / Foto: Grup Mediterrània

Actuació de l'entitat durant la Festa Major de l'any passat / Foto: Grup Mediterrània

El Grup Mediterrània ha aconseguit 1.600 euros per finançar l'espectacle de dansa 'Quadrigènia'. L'entitat, que ha assolit aquesta xifra mitjançant una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami, estrenarà aquest muntatge inèdit i de creació pròpia el 28 de juny a la plaça d'Octavià, dins els actes de la Festa Major d'enguany.

El Grup Mediterrània va marcar-se l'objectiu de recaptar 1.000 euros per poder tirar endavant el projecte, quantitat que va assolir 18 dies abans de la finalització de la campanya. Llavors, l'entitat va decidir continuar amb el projecte i aconseguir 1.500 euros, fita que també han superat. Els diners recaptats de més serviran per pagar les despeses de l'espectacle.

La membre de l'entitat Esther Madrona s'ha mostrat molt satisfeta amb la resposta a la campanya i espera retornar aquest favor als santcugatencs amb la representació.

Esther Madrona

Estem notant que la gent està esperant l'espectacle i això ens encoratja per continuar amb els assajos i mostrar el dia 28 que ens ho hem treballat.


'Quadrigènia' és el primer espectacle creat des de zero pel grup santcugatenc. Es tracta d'un muntatge de 45 minuts amb música pensada especialment per a l'ocasió i que a través de la dansa mostra els quatre elements en quatre coreografies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.