Sant Cugat estrena 'app' per Festa Major


Temes relacionats

Sant Cugat situa la ciutadania en l'epicentre de la Festa Major (12/jun/14)


  • Comparteix:

La Festa Major de Sant Cugat avança en aquesta edició en la seva aposta tecnòlogica i estrena una aplicació per a mòbil i tauletes disponible per a iPhone i Android. Els usuaris poden consultar la programació per dies i actes i, a més, disposen d'un mapa que ubica totes les activitats de la festa. La festa grossa també estrena pàgina web

L''app' de la Festa Major també ofereix avisos d'última hora per donar compte de possibles cancel·lacions o canvis de lloc, i qualsevol incidència relacionada amb la festa, tal com explica la regidora de Comunicació, Joana Barbany.

Joana Barbany

Si hi ha pluja o hi ha alguna informació que voleu rebre, aquí ho teniu. I rebreu el que necessiteu a través d'un missatge.


També mostra tots els recorreguts de la festa i també permet que l'usuari es pugui configurar els enllaços amb les xarxes socials. I és que la festa estarà present a Facebook (FestaMajorSantCugat), Twitter i Instagram (@FMSantCugat i #FMSantCugat).

A més, la festa grossa també estrena pàgina web Santcugat.cat/web/programa-festa-major i nou cartell, amb una imatge 'més trencadora', segons la regidora Joana Barbany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.