'Tarzán 3D', principal estrena de la setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

Detall del cartell de 'Tarzán 3D'

Detall del cartell de 'Tarzán 3D'

'Tarzán 3D' és la principal estrena d'aquesta setmana a Sant Cugat, tot i que l'única sala que la projecta és Yelmo. Aquest cinema i Cinesa també estrenen 'No hay dos sin tres' i 'Las dos caras de enero'.

'Tarzán 3D'
El film explica la popular història del nen criat per goril·les que anys més tard és trobat per un grup d'homes i Jane, la dona de la que s'enamorarà i li farà expressar els seus sentiments més íntims. Aquesta nova versió en tres dimensions i animació la porta a la gran pantalla el director Reinhard Klooss. Els actors Kellan Lutz, Jaime Ray Newman, Spencer Locke i Robert Capron són els que posen les veus als personatges en la versió original de la pel·lícula.



'No hay dos sin tres'
Aquesta comèdia explica la història de Carly Whitten que després de descobrir que la seva parella està casat intenta tornar a endreçar la seva vida. Però tot es gira quan coneix a la dona amb qui l'enganyava i s'adona del que tenen en comú i com la seva gran enemiga s'acaba convertint en la seva millor amiga. La història dóna encara una volta més quan entra en escena l'altra amant i serà llavors quan les tres dones s'alien per planejar la venjança contra el mentider que les ha enganyat a totes.

La pel·lícua està dirigida per Nick Cassavetes i protagonitzada per Cameron Diaz, Leslie Mann i Kate Upton.



'Las dos caras de enero'
El film està ambientat al 1962. Explica la història d'una glamurosa parella nord-americana formada pel carismàtic Chester MacFarland i la bella i jove Colette que es troben a Atenes durant les seves vacances per Europa. Durant una visita a l'Acròpolis coneixen Rydal, un jove nord-americà que parla grec i treballa com a guia turístic, situació que aprofita per estafar turistes rics. Atret per la bellesa de Colette i impressionat pel diner i la sofisticació de Chester, accepta encantat una invitació a sopar. A partir d'allà la història s'embolica.

La pel·lícula està dirigida per Hossein Amini i protagonitzada per Viggo Mortensen, Kirsten Dunst i Oscar Isaac.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.