'Por amor al arte' omple el Teatre Auditori de rialles i de silencis carregats de tensió


  • Comparteix:

Maribel Verdú i Juanjo Artero donen vida a la parella protagonista

Maribel Verdú i Juanjo Artero donen vida a la parella protagonista

Elements com ara l'amor, l'entrega, la manipulació i fins i tot el procés creatiu es barregen en el muntatge teatral 'Por amor al arte', que ha arribat aquest cap de setmana a l'escenari del Teatre Auditori. Sota la direcció del cineata Gerardo Vera i amb un repartiment de luxe encapçalat per Maribel Verdú i Juanjo Artero, l'obra ha enganxat el públic santcugatenc, que ha passat del riure i la tensió al llarg d'una obra que parla de l'amor, l'amistat i la manipulació.

El muntatge ha arribat a la nostra ciutat avalat per les bones crítiques que ha rebut a Madrid, i que pel que sembla, s'han confirmat. Així ho posa de manifest la reacció de les més de 500 persones que han omplert el Teatre Auditori i que s'han deixat captivar per un muntatge dinàmic i divertit que, en més d'una ocasió, els ha portat de la rialla al silenci més absolut i la tensió.

Per a alguns dels espectadors, cal destacar el repartiment de luxe, i també que es tracta d'una obra divertida però que també fa reflexionar. Així ho han expressat algunes de les persones del públic.

Espectadors

M'ha agradat, és entretinguda però també m'ha fet reflexionar.


Maribel Verdú, Juanjo Artero, Cristóbal Suárez i Beatriz Santana donen vida als 4 protagonistes de l'obra, dues parelles que s'enfronten al difícil món de les relacions i l'amistat, però també als efectes que pot tenir la manipulació.

I és que, tal i com indica el mateix títol, 'Por amor al arte' parla de l'ambició d'una artista que no té escrúpols a l'hora d'utilitzar qui sigui per aconseguir triomfar en el món de l'art. El seu projecte consisteix en manipular una persona per transformar-la al seu gust i crear una escultura humana que li permeti demostrar la força que pot tenir aquesta manipulació sobre algunes persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.