Les Lectures a la Fresca arriben amb cinc representacions i dues exposicions


  • Comparteix:

Les Lectures a la Fresca aterraran a les places de Sant Cugat a partir del 3 de juliol amb cinc representacions i dues exposicions. La iniciativa es presenta enguany com una commemoració de les anteriors en la seva 10a edició.

La 10a edició de les Lectures a la Fresca es representaran tots els dijous de juliol a les deu del vespre en cinc indrets diferents de la ciutat. Els organitzadors, els Amics de Pedra i Sang, han fet un recull de les cinc lectures més representatives que s'han fet al llarg dels anys i es recuperaran, algunes, fins i tot, amb els mateixos actors.

La directora teatral Dolors Vilarasau ha explicat que l'objectiu de l'edició d'enguany és rememorar l'èxit de públic que, assegura, ha anat cultivant la iniciativa des dels seus inicis.

Dolors Vilarasau

Teníem ganes de celebrar el fet que fa 10 anys una cosa que va començar com una iniciativa puntual hagi arribat fins ara amb l'èxit de públic que té.


El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha valorat la proposta cultural que ha definit d''extraordinària'.

Xavier Escura

Tot plegat ha donat un resultat més que òptim. És una iniciativa extraordinària amb un púbic molt fidel.


Programació

Dijous 3 de juliol a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot
'La senyora Florentina i el seu amor Homer'.

Dijous 10 de juliol a la plaça de Pep Ventura
'Cabaret Porcel'.

Dijous 17 de juliol a l'avinguda de Gaudí (S'estrena com espai)
'Passi-ho bé, senyor Sagarra'.

Dijous 24 de juliol als Jardins del Monestir - Espai dels Castanyers
'Les dones sàvies'.

Les representacions de les Lectures a la Fresca compten amb la participació d'una quarantena d'actors als diferents escenaris. El vano d'enguany, insígnia de la proposta, és enguany una creació de l'il·lustrador Ignasi Bassó.

Exposicions com a novetat
Enguany una de les novetats destacades és la programació de dues exposicions. La primera, '10 anys llegint a la fresca' s'estrenarà el mateix dijous 3 de juliol i consistirà en un recull de fotografies i dels vanos originals que any rere any s'han anat creant per a les lectures. L'espai Lluís Ribas acollirà la mostra fins al 27 de juliol. La segona, '10 anys ventant-se a la fresca' serà una mostra de la col·lecció dels 10 vanos de les lectures. La Biblioteca Central Gabriel Ferrater prepararà aquesta exposició del 7 al 31 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.