Segell santcugatenc en la nova edició del festival Poemestiu


  • Comparteix:

Els santcugatencs Daniel Ruiz Trillo i Elisabet Marí han presentat el festival a Cugat.cat

Els santcugatencs Daniel Ruiz Trillo i Elisabet Marí han presentat el festival a Cugat.cat

El santcugatenc Daniel Ruiz-Trillo uneix poesia, música i teatre en la 4a edició del festival Poemestiu, que tindrà lloc durant el juliol i l'agost a diversos pobles de l'Empordà. El festival, que es fa totalment en català i fomenta la paritat de gènere, comptarà amb la participació de Jordi Tena, Raquel Estrada i les santcugatenques Elisabet Marí i Laura Viladrich, entre d'altres.

El festival Poemestiu arrencarà el 19 de juliol al Celler La Vinyeta a Mollet de Peralada, amb un espectacle a càrrec de Gil Lladó i Mònica Sans. Fins al 23 d'agost, prop de 30 artistes trepitjaran les places i les sales dels municipis empordanencs per apropar als ciutadans la poesia, la música i el teatre. El certamen és gratuït i agermana la poesia amb el patrimoni local, ja que els escenaris dels recitals són espais emblemàtics de cada municipi.

Segons el responsable del Poemestiu, Daniel Ruiz-Trillo, un dels objectius de la programació d'enguany és aconseguir la màxima varietat de propostes perquè el públic pugui descobrir coses noves a cada activitat, tal com ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa'.

Daniel Ruiz-Trillo

Intento que el cartell sigui diferent de poble a poble, perquè hi ha gent que vol repetir i descobrir coses noves a cada proposta.


Una de les novetats de l'edició d'enguany són els primers Premis Poemestiu La Vinyeta, que es lliuraran durant el festival. Com cada any, la iniciativa tindrà una vessant solidària, ja que durant cada recital es recollirà roba i aliments per a Càritas Figueres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.