Valldoreix aplaudeix el retorn de Trini Escrihuela al cant


  • Comparteix:

El retorn al cant de la directora del grup Espiral, Trini Escrihuela, ha rebut una pluja d'aplaudiments de la mà d''Una nit de sarsuela', organitzada per la Coral Harmonia. Més d'un centenar de valldoreixencs ham omplert el Casal de Cultura per veure aquest concert, en que també participava el tenor argentí, Ferran Traverso.

Havien passat 7 anys des de l'última vegada que Trini Escrihuela va pujar a l'escenari del Casal Cultural en la seva faceta de soprano. L'espectacle 'Una nit de sarsuela', organitzat per la Coral Harmonia ha estat l'excusa perquè la directora del grup Espiral reprenés les partitures.

Ho ha fet acompanyada del tenor argentí, Ferran Traverso, que està visita a la nostra ciutat. Escrihuela s'ha mostrat molt contenta de la rebuda que ha tingut el concert a Valldoreix:

Trini Escrihuela

Em va saber greu que molta gent es quedés dreta al vestíbul


El repertori ha inclòs clàssics com 'Luisa Fernanda', 'La tabernera del puerto' i 'Cançó d'amor i guerra', així com el brindis de l'òpera 'La Traviata'. Un concert que ha suposat un canvi total de registre dins la programació del casalet de Valldoreix, tal i com explica Trini Escrihuela:

Trini Escrihuela

Vaig atrevir-me a compartir escenari amb aquest gran tenor


A banda d'Escrihuela i Traverso, el concert de sarsueles ha comptat amb la interpretació de la Coral Harmonia i el piano de Pilar Valle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.