Josep Vergés cau derrotat en les eleccions a la secretaria d'Òmnium


  • Comparteix:

Vergés diu que Porta ha perdut vots per 'les seves mentides i prepotència'

Vergés diu que Porta ha perdut vots per 'les seves mentides i prepotència'

El santcugatenc Josep Vergés ha perdut les eleccions a la secretaria general d'Òmnium Cultural, que ha estat guanyada per la candidatura Òmnium 21, que encapçala Jordi Poz, amb un 75% dels vots. Aquesta plataforma, liderada pel president Jordi Porta també ocuparà la desena de càrrecs restants que s'havien de renovar a la junta directiva de l'entitat. No obstant, la candidatura de Porta ha patit una pèrdua d'adhesions que, segons Vergés, ve donada per un vot de càstig a la mala gestió realitzada fins ara.

La candidatura d'Òmnium 21, encapçalada per Jordi Foz, ocuparà els onze càrrecs de la vice-presidència primera de l'entitat gràcies als 748 vots que ha rebut dels socis. Pel que fa a l'economista Josep Vergés, la seva candidatura unipersonal per assumir la secretaria general ha reunit el 25% dels vots.

Malgrat la derrota, Vergés està molt satisfet ja que els 249 vots que ha reunit la seva candidatura, han quadruplicat els resultats que va obtenir en els anteriors comicis. El santcugatenc també ha remarcat el descens de vots que ha registrat la candidatura rival, a causa de la mala gestió que està fent, diu, el president Jordi Porta:

Josep Vergés

Porta ha caigut pels mateixos motius que el PP, per les mentides


Vergés també ha apuntat que la compra d'una nova seu per a l'entitat, valorada en 600.000 euros, ofegarà l'entitat en una hipoteca de 30 anys que no podran assumir els socis. L'economista ha dit que el seu interventor ha pres mesures legals a fi d'evitar la consecució d'aquesta compra per part d'Òmnium:

Josep Vergés

El meu interventor ha presentat una impugnació legal a aquesta compra perquè no està clar que es farà


Després de les votacions, va celebrar-se una assemblea general en què es van aprovar el pressupost per 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.