Les corals locals uneixen les seves veus en un concert al CPA

La Coral del Centro Castellano Manchego ha actuat al CPA

Cultura

Publicat el 28/jun/14 per Adrià Rocha

Les corals locals han unit les seves veus aquest dissabte en el tradicional concert de Festa Major de la Coral de la Unió, en el que les formacions han interpretat una gran varietat de cançons folklòriques catalanes. Els convidats d'enguany a l'acte, que s'ha fet al Centro Popular Andaluz (CPA), han estat la Coral del Centro Castellano Manchego i la Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc, a més del Grup Juvenil de Gimnàstica Rítmica, que ha mostrat les habilitats de les seves integrants.

L'auditori del CPA s'ha omplert a vessar de gent que no s'ha volgut perdre el recital de les corals. Les formacions han repassat temes clàssics catalans com 'Tot i serem', 'El vespre del vent', i les caramelles 'La rosa del port' i 'Sota de l'om' entre d'altres. La coordinadora de la Coral de la Unió Santcugatenca Montserrat Tizón ha explicat a Cugat.cat que el fet de convidar diferents colles cada any és molt útil per conèixer noves formes de treballar i donar un espai a companys d'altres formacions.

Montserrat Tizón

Ens aporta que s'aprèn com ho fa altra gent i a més, dónes activitat a altres cors perquè vegin altres espais i formes de fer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte s'ha acabat amb una actuació conjunta de les tres corals, fet que ha mostrat la bona sintonia entre elles.