La Nit de l'Art arriba el 29 de maig per obrir les galeries a públic poc avesat a les galeries


  • Comparteix:

La porposta és convidar públic nou a visitar Art.

La porposta és convidar públic nou a visitar Art.

La Nit de l'Art torna el proper 29 de maig amb l'objectiu d'aconseguir que els ciutadans poc avesats a l'art s'endinsin en les galeries de la ciutat. Tot i que des de 'Espais d'Art' encara s'estan acabant de perfilar els detalls d'aquesta edició, es treballa en la línia de trobar la figura d'un comissari que coordini totes les activitats d'aquesta iniciativa que arriba ja a la seva quarta edició.

Els Espais d'Art de Sant Cugat tornen a convidar els ciutadans del municipi i d'arreu de la comarca que visitin les seves galeries en un horari ben diferent a l'habitual: la nit. Aquesta és la proposta de la Nit de l'Art que comença a esclafar motors de cara al 29 de maig.

Tot i que des de l'organització encara estan definint els detalls, el galerista Josep Canals ja ens apunta algunes de les possibles novetats d'enguany.

Josep Canals

Aquests dies ja es veu una mica de clima que la Nit de l'Art arrenca de nou, i ara mateix s'està parlant amb un comissari que pugui coordinar-ho i l'Ajuntament hi posa una subvenció.


D'altra banda, Canals assegura que aquest any es volen potenciar sobretot les galeries, però sense oblidar altres ingredients de la nit com ara la música o la copa de cava:

Josep Canals

Tot el que ha sigut bo en les anteriros edicions s'aprofita i es potencia, però el que volem potenciar bàsicament és l'entrada als espais d'art.


Recordem que més de 3.000 persones van participar en l'edició de l'any passat de la Nit de l'Art que, per primera vegada, va comptar amb l'adhesió del Museu, el Monestir i els comerços de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.