El Cinema a la Fresca de Valldoreix omple les nits de divendres de juliol


  • Comparteix:

Imatge del cartell oficial / Foto: Gencat

Imatge del cartell oficial / Foto: Gencat

El Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix torna de nou a partir d'aquest divendres amb quatre projeccions. En concret, el cicle omplirà les nits de divendres de juliol amb 'Argo', 'Gru2', 'Moonrise Kingdom' i 'Barcelona, nit d'estiu'. Totes les sessions tenen lloc a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix a un quart d'onze de la nit i l'entrada és gratuïta.

El cicle comença aquest divendres amb la projecció del 'thriller' d'intriga i acció 'Argo', dirigit i protagonitzat per Ben Affleck. La trama se situa a Teheran el 1979, quan un grup de seguidors de l'Ayatolà Jomeini prenen per la força l'ambaixada nord-americana per demanar l'extradició del Sha de Persia. Fruit d'aquest conflicte, un grup de sis diplomàtics nord-americans s'ha de refugiar a la residència de l'ambaixador del Canadà i hauran de fer-se passar per un equip de filmació d'una pel·lícula de ficció per poder sortir del país.

La següent projecció arriba l'11 de juliol amb el film d'animació 'Gru 2. El meu dolent preferit', una proposta pensada per als més petits i les famílies.

La tercera cita portarà a la pantalla el 18 de juliol el llargmetratge 'Moonrise Kingdom'. El film; amb un repartiment farcit de grans noms com Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray i Harvey Keitel; explica la història de dos joves amants que han fugit del seu poble. Durant les tasques de cerca dels joves es posen de manifest antics amors i velles rancúnies entre els personatges que participen a la cerca.

El cicle tancarà el 25 de juliol amb la projecció del treball del director de l'Escac Dani de la Orden, 'Barcelona, nit d'estiu'. L'òpera prima de Dani de la Orden relata sis històries d'amor que es produeixen totes la nit del 18 d'agost del 2013.

Enguany, abans de cada film, es projectarà un curtmetratge de la campanya 'Mi cuerpo, mis derechos' d'Amnistia Internacional (AI).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.