Nou cartell del Teatre-Auditori: Pérez Cruz i Fernández, Luz Casal i Emma Vilarasau


Temes relacionats

Periodistes parlen de la nova temporada del Teatre-Auditori (28/gen/14)

El Teatre-Auditori desgrana la nova programació amb els artistes convidats (28/gen/14)

El Teatre-Auditori supera els 42.000 espectadors en la darrera temporada (25/mai/13)

Russian Red i Esperanza Spalding, a la programació del Teatre-Auditori (11/jul/12)


  • Comparteix:

Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández, Emma Vilarasau, Sílvia Bel, Luz Casal i Leo Harlem són alguns dels noms de la nova programació del Teatre-Auditori. Un total de 42 espectacles configuren la nova aposta del teatre municipal, que estrena 'Sala escenari', un cicle de petit format que es desenvolupa al mateix escenari de l'equipament amb aforament per a 224 espectadors. La nova programació començarà el 24 de setembre.

Música, teatre, dansa, circ, òpera i humor són els ingredients del nou cartell que arrencarà després de l'estiu i que intenta oferir propostes a mida de tots els espectadors. La novetat és el format 'Sala escenari', que acollirà cinc espectacles de petit format amb la grada del Mercat de les Flors entre el 24 i el 28 de setembre. Hi desfilaran Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, que presentarà nou disc, l'obra 'Informe per a una acadèmia' amb Ivan Benet, l'espectacle de Toni Mira 'Monolit'; l'obra 'Llibert' dirigida per Norbert Martínez i l'espectacle de titelles 'Dragonci. Los Titiriteros de Binéfar'.

La nova programació ha sortit a la llum aquest dilluns en un acte a l'equipament cultural en què han participat alguns dels artistes que hi desfilaran en els propers mesos. Ha estat una gala en què cadascun d'ells ha donat als prop 400 assistents quatre pinzellades de l'espectacle que podran veure en uns mesos. Sílvia Bel, Joan Pera i Emma Vilarasau han animat els visitants a acudir a les seves actuacions.

Artistes

El que us demanaria és que vingueu si sou uns apassionats de la poesia. / Jo us demano que vingueu al meu perquè us necessito. / És un Samuel Beckett, és un clàssic contemporani.


En l'apartat musical destaquen els concerts de Rosario (2 d'octubre); el Festival Petits Camaleons' (4 i 5 d'octubre); Love of Lesbian (11 d'octubre); Luz Casal (28 de novembre) i Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández, que presentaran 'Granada' el 17 de gener. El gospel tindrà també el seu lloc amb The Mississipi Mass Choir (12 de desembre).

La música clàssica també té cabuda en la nova programació de la mà de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu (5 de desembre), que oferirà una interpretació de la 7a simfonia de Beethoven i altres temes. El Cor Simfonova (30 de gener), de la seva banda, presentarà un espectacle d'òpera amb presentador que pretén reivindicar la vigència d'aquest gènere. Tampoc no faltaran l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), amb el seu tradicional concert nadalenc i una actuació sobre Bach i Txaikovski (17 d'octubre), ni la Cantata de Nadal de Camerata Sant Cugat (21 de desembre).

En l'àmbit teatral destaca la presència de l'actriu santcugatenca Emma Vilarasau, que portarà a l'escenari 'Els dies feliços' de Samuel Beckett (20 i 21 de novembre). La poesia també farà acte de presència de la mà de Sílvia Bel i el recital musicat 'Maleïts poetes' (23 d'octubre). El teatre musical arribarà amb 'Germans de Sang' (18 d'octubre), una peça que ja es va representar fa 20 anys i que ara també tindrà accent local amb la presència de Virgínia Martínez, la cantant de la Porta dels Somnis.

Durant la presentació s'han alternat breus intervencions dels artistes, que han explicat què podrà veure el públic en els seus respectius espectacles, amb petits tasts de les propostes. Així, per exemple, Joan Pera ha pujat a l'escenari per fer riure una estona els assistents, mentre que Sílvia Bel ha fet un breu recital que ha colpit els espectadors. Tot plegat per mostrar al públic que el Teatre-Auditori manté la seva aposta per una programació eclèctica on tothom pugui trobar propostes interessants, tal com ha explicat el seu director, Pep Tugues.

Pep Tugues

El que volem és que tothom tingui el seu espai. Per venir a consumir cultura no hi ha d'haver cap mena de trava.


La dansa, de la seva banda, farà la seva aparició sis propostes, com l'espectacle d'Angel Corella i Ara Malikian (10 d'octubre) i la visita del Russian Classical Ballet, que protagonitzarà 'La Bella Dorment' (10 de gener). La màgia també tindrà el seu protagonisme amb 'La gran ilusión' del mag Antonio Díaz (25 i 26 d'octubre). L'humor, un altre dels clàssics del Teatre-Auditori, tampoc no podia faltar a la nova programació. Alguns dels encarregats de fer riure el públic de l'equipament seran Joan Pera (3 de novembre) i l'espectacle 'Rhum' (11 de gener), una proposta amb l'actor Jordi Martínez que servirà d'homenatge al desaparegut pallasso Joan Montanyès 'Monti'.

La venda d'abonaments començarà el 2 de setembre, mentre que la venda general ho farà una setmana més tard, el dia 9. Tot i així, alguns espectacles de la programació familiar, musical i de la 'Sala escenari' ja han obert el període de venda de tiquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.