Víctor Alexandre publicarà un nou llibre sobre la independència


Temes relacionats

La Flama del Canigó escalfa l'anhel del Sant Cugat independentista (24/jun/14)

Víctor Alexandre fa un recorregut per la música de cantautors francesos al cinema (20/jun/14)

Víctor Alexandre parla al SAF sobre la infidelitat femenina al cinema (13/jun/14)

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre rep el Premi Joan Coromines (11/mai/14)


  • Comparteix:

L'escriptor Víctor Alexandre, en una entrevista als estudis de Cugat.cat

L'escriptor Víctor Alexandre, en una entrevista als estudis de Cugat.cat

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre publicarà un nou llibre, 'La independència explicada al meu fill', entre finals d'agost i principis de setembre en què reproduirà una conversa fictícia entre un pare i el seu fill que parlen sobre la independència. L'objectiu de l'autor és explicar el procés que viu Catalunya i les seves causes d'una manera didàctica.

L'editorial Meteora serà l'encarregada de publicar el nou llibre d'Alexandre, un text de 10 capítols protagonitzat per una conversa entre un pare i el seu fill. L'adult dóna respostes didàctiques a les preguntes del menut, com què significa la identitat, què passarà amb el Barça i l'Espanyol si Catalunya s'independitza i si els immigrants es poden considerar catalans.

En declaracions a Cugat.cat, Alexandre ha comentat que la tesi de l'obra és que 'un poble que no pot decidir no és lliure'. L'escriptor ha també ha explicat que és una obra per a petits i grans, amb l'objectiu d'aclarir dubtes sobre el procés sobiranista.

Víctor Alexandre

És un llibre de lectura familiar i està destinat a petits i grans. Es poden aclarir dubtes, reflexionar i enfortir idees.


Alexandre ha anunciat que 'La independència explicada al meu fill', d'unes 100 pàgines, estarà a les llibreries abans de la Diada Nacional d'enguany, ja sigui a finals d'agost o principis de setembre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.