Obert el termini de participació per al Premi Literari de Valldoreix


  • Comparteix:

Moment de la presentació en roda de premsa / Foto: Premsa EMD

Moment de la presentació en roda de premsa / Foto: Premsa EMD

El Premi Literari de Valldoreix ha obert el termini de participació aquest divendres i fins al 3 d'octubre els autors poden presentar les seves obres inèdites i en llengua catalana a l'EMD. Els guanyadors es coneixeran en audiència pública abans de la junta de veïns de novembre i es repartiran dos premis, 1.000 euros en categoria juvenil i 2.000 euros en categoria d'adults. L'edició d'enguany està dedicada a Salvador Camardons, exvocal de l'EMD i impulsor d'aquest certamen, que va morir aquest abril.

La temàtica de la narració és lliure i ha de tenir una extensió d'entre 10 i 30 fulls DIN-A4. S'estableixen dues modalitats: juvenil, de 12 a 17 anys, i adults, majors de 18 anys. Les obres s'han de presentar a l'EMD abans del 3 d'octubre acompanyades d'una plica tancada amb les dades de l'autor.

Enguany, el Premi Literari de Valldoreix està dedicat a l'exvocal de l'EMD Salvador Carmardons, que va morir a l'abril. Camardons va ser un dels impulsors d'aquest certamen amb la donació dels premis econòmics de la categoria juvenil. El vocal de Cultura, Joaquim Castelló, ha destacat la figura de Camardons.

Joaquim Castelló

Aquest senyor ens va deixar, però aquest premi literari 2014 li volem dedicar a ell.


Abans de la junta de veïns de novembre, el jurat comunicarà els guanyadors. Les obres premiades seran publicades per l'EMD i rebran 1.000 euros en categoria juvenil i 2.000 euros en categoria d'adults. El jurat estarà format pel vocal de Cultura, Joaquim Castelló, Teresa Bosch, Andrés Ehrenhaus, Enric Larreula, Mariona Masferrer i Martí Roqué. En serà la secretària la coordinadora de Cultura i Joventut, Núria Stenger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.