El Cor Infantil Sant Cugat col·labora en un curs de la UIB com a cor pilot


Temes relacionats

Una vintena de recitals donen forma al Dia de la Música (21/jun/14)

Petits Músics del Món treballa per portar a la ciutat el cor Hear Us Children's Choir (18/feb/14)


  • Comparteix:

Membres del Cor Infantil Sant Cugat en una imatge d'arxiu

Membres del Cor Infantil Sant Cugat en una imatge d'arxiu

El Cor Infantil Sant Cugat ha estat pioner en la participació en els cursos de la Universitat d'Estiu que organitza la Coral Universitat de les Illes Balears. Per això el cor santcugantenc s'ha traslladat a Mallorca, on ha format part del 'Curs de Direcció Coral i Pedagogia Musical aplicada a corals infantils i juvenils'.

El cor, que està format per 35 nenes que tenen entre 10 i 17 anys, ha estat convidat com a cor pilot per participar en els cursos d'estiu de coral a càrrec de la pedagoga musical i directora, Elisenda Carrasco, i organitzats per la Coral Universitat i el Servei d'Activitats Culturals de la UIB.

El curs en el qual han participat pretén donar eines a directors per treure el màxim profit dels cors infantils i descobrir noves eines didàctiques per ensenyar noves cançons. Carrasco ha destacat la participació del grup juvenil en aquesta tasca pedagògica i ha explicat que la UIB vol repetir aquesta experiència l'any vinent.

Elisenda Carrasco

Ha estat molt positiva, una vivència molt maca. La universitat ha valorat aquesta inicitativa i voldrà repetir aquesta experiència. Ens emportem un gran record.


El Cor Infantil Sant Cugat, que és l'únic cor pilot que participa en aquesta iniciativa, ha ofert aquest dissabte a Mallorca un concert a l'església de la Porciúncula i ha protagonitzat aquest diumenge un recital a l'ofici de la Seu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.