La Canals Galeria d'Art prepara una tardor plena de recitals i exposicions


  • Comparteix:

Fragment de l'exposició de Jordi París / Foto: Canals Galeria d'Art

Fragment de l'exposició de Jordi París / Foto: Canals Galeria d'Art

La Canals Galeria d'Art prepara per a la tardor recitals i concerts de música clàssica a banda de les tradicionals exposicions artístiques. A més, la galeria participarà per segona vegada a la fira Room Art Fair 2014, que es duu a terme del 13 al 16 de novembre a Madrid.

El 3 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre, l'equipament acull un concert dels violinistes Sara, Samuel i Matilda Cubarsi, que interpretaran peces de Bach, Prokofiev, Berio i Pärt. El concert compartirà espai amb una exposició escultòrica de l'artista Jordi París, que es pot visitar fins el 30 de setembre.

L'1 d'octubre s'inaugurarà la mostra '40 artistes, 40 anys de galeria' que repassa l'obra de diferents personatges catalans com Salvador Dalí, Pere Formiguera, Picasso i Grau Garriga, entre molts d'altres.

El 24 d'octubre, amb motiu del Festival de Poesia Sant Cugat 2014, la galeria acollirà un recital poètic per commemorar la figura de Joan Viñoli a càrrec del grup Galeria de Poetes, que actuarà amb l'acompanyament musical de Jordi Dalmau.

Finalment, el 16 de desembre s'inaugurarà 'Seixanta anys de viva creació' de Sergi Barnils. Aquesta exposició és una mostra de les seves obres en petit format.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.